Om os

Må vi præsentere Service Agenterne

Serviceagenterne er en ny virksomhed som brænder for på en respektfuld og bæredygtig måde at genskabe eller puste nyt liv i bygninger, der trænger til en kærlig hånd, samt efterfølgende give dem den pleje de fortjener.  

Selvom vi er nye, har vi mere end 30 års erfaring i ejendomsbranchen og har tilsammen løst utallige opgaver indenfor bygningsvedligeholdelse og pleje.  

Vi udfører en lang række opgaver lige fra rengøringer til projektledelse og rådgivning i forbindelse med større bygningsarbejder. 

Fælles for alle de opgaver vi løser, er vores brændende ønske om at gøre dig til en tilfreds kunde. Vi arbejder altid ud fra, med vores gode intention om at kun det bedste giver dig en løsning, der skaber glæde i mange år fremover. 

Vi har ingen intention om at være den største spiller i vores branche.  

Vores mål er at være dit klare valg indenfor bæredygtighed, sikkerhed og faglighed.  

Vi glæder os med andre ord til at hjælpe dig med dit næste projekt

Vi indgår i aktiviteter, som støtter op om vores samfund.

Vi har ansatte fra forskellige nationaliteter, ansatte med særlige behov, vores firmatøj er fra det bæredygtige mærke Neutral, vores rengøringsprodukter er fra Z-Water.

Derudover deltager vi årligt i kampen mod cancer, hvor vi hjælper med at rejse penge til organisationen samt via https://cycling4cancer.dk/ 

Mogens (Ejer)

Handyman og Sommerhus- og vinterpasning

Martina (ejer)

Rengøring

Bastian

Ejendomsservice

Svend

Byggeri og håndværk

Referencer

Hvad siger vores kunder til vores service og vores arbejde.

Vi er medlem af